Sobre nosaltres

Què és l’AMPA?

Les sigles AMPA signifiquen Associació de Mares i Pares d’Alumnes, i és una entitat sense afany de lucre que agrupa les mares i pares dels alumnes de l’escola.
El nostre objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills. Participem activament en el consell escolar i en la presa de decisions relacionades amb el bon funcionament de l’escola.
També intentem enriquir la formació curricular a través de diferents activitats culturals, creatives, solidàries, lúdiques i esportives.
El nostre funcionament està basat en el diàleg i la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

Qui som?

Presidenta: Mònica González
Vicepresident: Jonatan Cadenas
Tresorera: Marta Pons
Secretària: Sandra Serras
Vocals: Anna Ruiz, Berta Català, Judith Montagut, Marta Mosoll, Mireia Burgos, Mònica Codina, Núria Marpons, Sandra Brugada, Sílvia Lechón.

Quan ens reunim?

Ens reunim regularment en juntes ordinàries, i en juntes extraordinàries, si hi ha alguna situació que ho requereix.

A més, fem l’assemblea general un cop l’any.

Què fem en aquestes reunions?

Informar, comentar, decidir qüestions plantejades pels pares i mares, pel col·lectiu educatiu, etc, … Organitzem i fem seguiment de les activitats extraescolars ofertades per l’AMPA. Organitzem i comprem material sol·licitat per l’escola, marxa del ginebró, festa de graduació de 6è, activitats com la venda de llibres, castanyada, cantada de nadales, festa final de curs, entre moltes d’altres activitats.

Horari d’atenció de l’AMPA:

Sempre que volgueu us podeu posar en contacte amb qualsevol membre de la junta d’AMPA. Estarem encantats d’atendre les vostres qüestions, suggeriments o demandes.

I us convidem a ser part d’aquesta junta, ja que TOTS SOM ESCOLA!!

Contactar: E-mail: ampahostalric@gmail.com